tirsdag 17. april 2012

Stort oppmøte på landsmøte

Inspirasjon!

I helgen deltok vi på Landsmøte i Hjertefred sammen med masse flotte mennesker fra hele landet.

Sammen hadde vi som mål å skape samhold, inspirasjon og engasjement for HJERTEFRED, lære mer om konseptet og stake ut kursen videre for Landsforreningen.


Lys, varme og litt faglig..

Vi startet dagen med lystenning og presentasjonsrunde før psykiatrisk sykepleier Randi Ajer hadde et kort foredrag om ulike typer sorg, hva sorgen gjør med oss og hvordan vi klarer å mestre smerten  og leve videre med sorgen som en del av oss.
Randi er også forfatter av Mitt liv boka som vi skrev om i forrige innlegg. Vår fantastiske Mor- Hjertefred Bjørg Thorhallsdottir har illustrert boken, og deler av inntekten går til Hjertefred.

Morgenfriskt fyrverkeri

Vi startet dag 2 så fint med skypemøte med Bjørg Thorhallsdottir fra solfylte Bali. Flott å kunne starte dagen sammen med den varmeste damen vi kjenner :o)


Kjærlighetsbrev fra Bjørg

Tove jobber med det artistiske på Hjertefred i Sandvika og fikk æren av å åpne post fra Björg Thorhallsdottir fra Bali. Nydelige nymalte akvareller ble trukket ut av konvolutten i tur og orden. (de skal vi ikke vise dere riktig ennå, men ett av dem blir årets Hjertefred bilde!)


Takk for maten

Som seg hør og bør i større forsamlinger, er felles middag en viktig del av det sosiale opplegget. Og mens Karin i Landsforreningen styrte møte med stor suksess, sto mannen hennes på kjøkkenet og laget deilig indisk mat til alle sammen! 10 poeng for super  "kokkelering"!Dere lever i hjertene våre


En vellykket konferanse med hjertevarme, inspirerende og dyktige mennesker ble avsluttet på ekte Hjertefredvis med felles ballongslipp og alle gode tanker til dem vi har mistet. Dere lever i hjertene våre.Vi har nå kommet tilbake til Bergen full av inspirasjon, og gleder oss stort til å fortsette arbeidet videre med å skape det vakreste arrangementet i Bergen 4. november! Goklem fra Heidi og Benedikte


www.mittlivboka.no

Ingen kommentarer: