søndag 16. desember 2012

Lengsel, håp og glede


Så er det allerede den tredje søndag i advent. Vi tenner lys for lengsel, håp og glede. Mange har en stressende førjulstid med alt som skal rekkes før julen kommer. Da kan det være godt å ta seg tid til å sette seg ned, tenne et lys og kjenne på hva vi egentlig lengter etter.



Alt behøver ikke å være perfekt! Det er ingen som husker det perfekte, de minnene vi setter pris på i ettertid er ofte når ting gikk litt på skeive.



Den gangen onkel var uheldig og mistet hele tallerkenen med julegrøt i fanget etter å ha skjent på barna fordi de ikke satt fint ved bordet. Når gavelappene ble byttet om så mormor fikk boxershorts og morfar fikk et par øredobber.



Kanskje kjenner du noen som du kan gi en liten oppmerksomhet i juletiden, et menneske som har betydd noe spesielt for deg i året som gikk, men som du vanligvis ikke gir julegaver til?



En blomst, et glass med noe søtt, litt hjemmebakst, et håndskrevet kort hvor du forteller at du setter pris på akkurat det mennesket og det dere har delt av sorger og gleder i året som gikk.



Vi har så mye å være takknemlige for. Det er viktig å passe på å takke mens vi kan.



Så tusen takk alle Hjertevenner, dere som er med å gjøre Hjertefred mulig! Vi er evig takknemlige for all støtte og hjelp. Ønsker dere en fin og fredelig innspurt til jul, med lengsel, håp og glede.

Ingen kommentarer: